søndag 13. desember 2009

Vært på siste julegaveshopping i Tromsø fra fredagsettermiddag til lørdag, nå er det bare å få pakket inn og levert ut (mangler ennå noen få,men vet hva jeg skal kjøpe så da er det ok)

Syns ting er litt tøffe for tiden, mye tanker...og når jeg på lørdag i tillegg såg en jeg var mye sammen med i den tiden jeg bodde på internat da jeg fikk på videregående hadde det veldig tøfft og var litt uteligger da blir det litt rart å glede seg og bruke flust med penger på julen. Livet er ikke bra for alle, og det var veldig tøff lesing om de uteliggerne som sto frem i avisen, men hva kan vi gjøre for å hjelpe? Kjøper Virkelig ( http://www.virkelig.no/) de gangene jeg treffer på en selger, gir aldri penger til tiggere,men ofte til de som "gjør noe" for penger, som synge, spille osv.. kommer det en narkoman bort å spørr etter penger til kaffe eller lignende, får de ikke, men jeg kjøper kaffe eller noe mat, men har så lyst til å hjelpe mer men vet ikke helt hvordan, kan jo ikke akkurat ta de med meg hjem.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ikke noe særlig å se at mennesker har d vondt nei, og spesiellt når man selv føler seg så hjelpesløs i forhold til det å kunne hjelpe. Man vil så gjerne gi noe, men set er av og til veldig vanskelig. Kjennemeg godt igjen i den problemstillingen der for jeg har kjente og kjære som har havnet i den situasjonen selv,og d gjør vondt i hjertet når man ser at man ikke strekker til.
Håper at ting ordner eg for deg da...ikke koselig å høre at ting er tunge for tiden.....
Sender over noen positive tanker til deg.....og en stor klem som jeg håper hjelper :)

Ha ei flott uke... :)

Klem :)