torsdag 5. november 2009

Elstemann er 6 år i dag:)

Elstemann i huset ble 6 år idag, tenk så fort tiden går. ..feiret dagen sammen med venner i ettermiddag. og i morgen kommer bestemor og bestefar for å feire mer sammen med han mens mora og farn er på julebord.

Bord pyntet med god hjelp fra bursdagsbarnet...sorte laken til duk,pirat tallerkener, glass og servietter, bordkortene er et vanlig hvit ark som ligger under tallerkenene der han har skrevet navnene til høyre, under glassene..enkelt og greit når han kom på 1/2 time før gjestene skulle komme at han måtte ha bordkort...


piratmuffins med melkesjokoladebiter, blåsmørkrem, penger, lakrisbåt og spyd...



Gele i tre forskjellige smaker som er sjert i firkanter og satt oppå hverandre med et spyd gjennom for å holde de på plass...stor suksess:)




Bursdagskaka som han selv designa...skulle ha skattekistekaka...så dette var det mora klarte å få til ut fra tegningen hannes..... Men nå må jeg lære snart, sånne kaker blir nesten aldri rørt under selskapet( erfaring med 2 år der jeg sto å strevet for å lage sjørøverskipkake, og ongene spiste fint lite) Så til neste år blir det kun langpannesjokoladekaka.....
Kjenner at dette har vært en laaaang dag..var på kontroll me lillebror da elstemann var sendt på skolen. 40 min kjøring hver vei for å ta trippelvaksine, måling og veiing...no er han blitt stor gutt..7770g og 66 cm. La seg med litt feber, håper han sover det av seg i natt.
Hjem igjen til muffins som måtte bakes , hus som trengtes litt rydding...orket ikke vaske mye før bursdagen denne gangen, for må jo vaske etterpå uansett.. heldigvis var gubben ferdig på jobb da vi kom hjem,men han tok lillebror med seg å gikk å la seg siden han sto opp kl 3 i natt... Gumoren til elstemann kom innom på en lynvisit, kos:) så bursdag fra 17-19...var så klar for et bad etterpå,men kom så klart på at jeg var invitert på perfekt home party...så da var det bare å ta skoene på å spasere ned til naboen... men nå er ongene i seng og gubben ligger å ser film på sofan så da trur jeg ho mor sjøl ska finne senge.





Ingen kommentarer: