onsdag 9. juni 2010

Lykke:)

Lykke for meg er et rent og ryddig hjem....kjenner at humøret mitt stiger itakt med at huset kommer i orden og blir vasket. I de siste ukene har husarbeid vært nedprioritert her i huset, så humøret mitt har dalt i takt med tilkomsten av hybelkaniner og rot. Heldigvis er hybelkaninene på tur å flytte ut og jeg kjenner at humøret mitt stiger mer og mer for hver dag som går. Går alt etter planen er huset vasket i hver krik og krok når helgen kommer så da skal jeg gå rundt å smile dagen lang. Men det som gjør meg skikkelig happy er å komme hjem til andre som jeg har et inntrykk av at har det strøkent og rent til en hver tid har kaos, for er det egentlig noen som klarer å holde det ryddig og støvfritt til en hvertid? iallefall hvordan klarer dere det? Jeg er litt snodig for kan ha kaos helt til det kommer til et visst punkt at nå MÅ jeg rydde, men tar jeg overflate rydding og vasking, nei jeg starter innerst inni skuffer og skap. For skal det vaskes og ryddes så er det jo helt logisk i mitt hode at skap og skuffer må bli reine først. I dag har kjøkkenskap og skuffer fått gjennomgå, i morgen er det resten av kjøkkene som står for tur. Ha en fin fin onsdagskveld.

4 kommentarer:

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Rent og ryddig hus er virkelig LYKKE! :) Jeg tenkte jeg skulle begynne med helgevasken i ettermiddag, men vi får se om tanke og handling henger sammen i dag. :)

Ann-Cathrin sa...

Hei:) Var det på samme hotell som dere var ja? Så gøy da!! Må nesten prøve å se noen gamle episoder fra turen deres jeg nå , nå som jeg har vært der;) Jeg synes det var veldig fint, men en helg ble jo litt liten tid til å se seg om, så tar gjerne turen tilbake! Ha en fin helg videre, med eller uten hybelkaniner;) Klem:)

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Hei! Her finner du katalogen. Perfect Home har så utrolig mye fint: http://perfecthome.no/Kataloger
Jeg har pakket og er klar for å kjøre til Tromsø i morgen. Skal en tur innom villmarksmessa i bardu på turen nordover! :)

Mange klemmer

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Det ligger en liten oppmerksomhet til deg på bloggen min! :)