torsdag 24. februar 2011

Atsjo....

Disse to med famile har inntatt huset vårt fortiden, så blitt lite innlegg... Krysser fingrene for at de snart finner ut at vi ikke hadde det så koselig å tar til fornuft å flytter ut igjen.

fredag 18. februar 2011

Kvinnovasjon

Da har jeg vært på den første kvinnovasjonssamling. Moro moro, og veldig trivelige damer. Det jeg lærte om meg selv var jo at egentlig så syns jeg det er moro å stå å snakke foran en forsamling om tingene jeg brenner for, veldig hjertevank før jeg skulle opp, men når jeg først var i gang så var det bare moro:) Blir spennende å være med på dette videre og ikke minst lære mer om bedriftsetablering.

Dagen i dag har litt brukt til møte med sikkerhetspoliti,fylkesmann, ordfører, rådmann, +++ kongebesøk her 9.juni så er mange brikker som skal på plass.

I morgen er det feiring av 30 årsdagen min, gleder meg masse til 80 tallsparty med en herlig gjeng jenter.

Håper jeg kommer sterkere tilbake med innlegg på bloggen,men er liksom ikke det jeg klarer å prioritere i en hverdag som går så altfor fort.
Ha en super helg folkens.

mandag 7. februar 2011

5 åring i huse:)

Hipp hipp hurra for prinsessa i huset som er heile 5 år i dag. Kom til verden kun 15 min før jeg ble 25 år, tenk så fort tiden flyr. I morgen på min 30 årsdag ska det holdes barneselskap, så det blir vel en super feiring. Min bursdag blir ikke holdt før 19 feb, med 80 tallsparty,jenteparty:)

tirsdag 1. februar 2011

Trenger blomster nå!!

Holder på å bli smårar, har ikke hatt snittede blomster i hus på snart 1 mnd, kjenner at nå trenger jeg virkelig noen.
En av ulempene med å bo 1 time fra sivilisasjon er at når jeg får lyst på noe eller trenger noe er det ikke bare en liten svipptur ut for å fikse det... Har en liten lokal butikk her på øya, men er vel en gang i skuddåret der er snittede blomster;)
Tingene med fremtidsplanen fgår sakte men sikkert fremover, er det noen som har noen lure plasser jenter kan søke for å få støtte til drømmene sine så blir jeg veldig glad for hjelp.
Nå er det litt avslapping siden lillebror akkurat er kommet seg i seng, så blir det vel litt husarbeid og frem med symaskinen.

Hjelp!!! innsett i dag at jeg kun har 1 uke igjen i 20åran...snart er jeg i 30-40 åran.... Feire dagen eller gjemme seg godt under et pledd i sofan å håpe at 8 februar ikke bestemmer seg for å komme før til neste år;)