onsdag 20. oktober 2010

Lillelørdag.

Litt mys fra stuen.. Begynner å komme i orden nå etter ommøbleringen.Er strålende fornøyd, fikk en mye koseligere stue når vi byttet litt om her, å bare det å få bord på kjøkkene er rene lykken når man har barn som produserer en god del smuler under måltidene! Skjønner ikke helt hvordan vi har overlevd med bord på stuen i over 6 år, med smuler og alt det innebærer.
Sjenken som har har fått etter bestemor er plassert i "spisestuedelen" av stuen. Er ennå i tankeboksen om jeg skal male den hvit eller beholde den slik den er. Er så redd jeg vil angre, er trossalt bryllupsgaven besteforeldrenen mine fikk for mange mange år siden, liksom historie i hvert ett hakk;)
Lysestakene ble med hjem fra jenteturen til Bergen, klarte å skvise inn en liten IKEAtur, å kom hjem med 6 stk hvite lysestaker i ulike str...Har 3 stk som står på gulvet, genialt med treprodukter for oss som vil ha pynt på gulvet men har en liten tass som ELSKER å omorganisere i morens pynteting. Å omorganisere lysfat er mye mye mer morsomt enn å leke med sine egne leker, skjønn det den som kan;)
Lampen er også fra IKEA å ble med hjem fra Haparanda i sommer. Fatet med pikekyssene er kjøpt på loppis.
Legg merke til det hvite perlede hjertet som står på det store lyset, elstemann som har perlet, å har han skjønt at mora elsker hvitt??hehe

Bilder fra ikea og rammer fra Åhlens.

Et hvert hjem med barn burde ha en slik plakat, trur dette kommer opp på veggen etterhvert dersom jeg ikke finner noe annet til den tilmålte veggen. Hesten er kjøpt på Bohus.


Ingen kommentarer: