onsdag 5. mai 2010

For 2 år siden ble det født en liten engel ♥Rart å tenke på at det har gått hele 2 år siden engelen vår ble født, 2 tøffe år, men også 2 år som har innehold mye glede og da spesielt etter at lillebror ble født for snart 1år siden. Selv om ting virker urettferdig og veldig vondt trur jeg at vi alle har en tilmålt tid her på jorden og vi kan ikke styre den på noen måte, må bare gjøre det beste vi kan ut av livet. Trur nok også sorgen etter vår engel er lettere å bære siden han døde i magen min uten at vi fikk blitt skikkelig kjent med han. For meg klarer jeg å takle sorgen siden jeg vet at bestemor var å hentet han, og passer på oldebarnet sitt oppe i himmelen.

2 kommentarer:

Godt Isolert/Victoria sa...

Veldig trist at dere mistet den lille gutten deres! Mener å huske at det var litt snakk om det i tv-serien også?
Tvillingguttene våre ble født i uke 27 og legene anslo sjansene for å berge begge til å være minimale. Helidgvis gikk det bra for oss, men likevel utrolig leit å vite at det ikke går like bra for alle.

Mange klemmer!

Godt Isolert/Victoria sa...

Hei igjen!
Guttene er 2 år og 2 mnd fra termindato, men er 2 år og 5 mnd fra fødselsdato. Det er nok mere styr med to barn samtidig enn med en så jeg håper at dersom vi skulle få flere blir det "bare" en. På den andre siden er jeg så takknemlig for å ha begge to. ;) De har også vært veldig rolige - vi har feks aldri hatt våkennetter og de har sovet og spist og stort sett vært fornøyde. Det som kanskje er litt av "problemet" med å ha to er at dagene bærer med preg av rutine og mindre kos, men jeg føler at det har gått greit.

Klemmer