onsdag 21. april 2010

Mer av mine favoritter her i huset...

I påvente at huset skal bli i bloggifiserende stand kommer flere av mine favoritter fra huset..
Ugla er fra house doctor og ble kjøpt på min favoritt butikk i Harstad, lykke og lukas. De har utrolig mye fint innen interiør, og ikke spesielle barneklær, noe som er mangelvare her nord. Har ikke nettside, men på facebook har de en side( http://www.facebook.com/pages/Harstad-Norway/Lykke-Lukas/262883977300?ref=ts) Gleder meg allerede til neste Harstadtur:) Fuglehuset er kjøpt på kremmerhuset. Klokka mi som jeg ble hoppende glad når jeg oppdaget på kremmerhuset, synes den er nydelig og passer perfekt i stua vår. I starten på dette klippet er en liten smakebit til av klokka (etter reklamesnutten) http://www.tv2.no/play/underholdning/dadamenedro?progId=287628
Nå står litt husarbeid på programmet, rydde i en stor haug med stoffer på syrommet og shaine litt ellers i huset, skal ha tupperwareparty i kveld....Ha en superfin dag, i dag skinner sola på pærla på senja, nydelig:)

4 kommentarer:

Godt Isolert/Victoria sa...

Lykke og Lukas er en STOR favoritt hos meg også!Håper å få til en Harstadtur om ikke lenge! Tar det lang tid å kjøre fra Harstad til Husøy?
Den klokka er bare rålekker! Jeg ønsker meg også ei sånn - mellom vinduene på kjøkkenet!

KLEM

Guttemamma sa...

...kjøper først jeg,finner alltids en plass..:-)
Kjempefint fuglebur og kult ur!!
klem

susan`s side sa...

Hei og tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. Ville bare si at hjemme daffer jeg rundt i joggedress også, er bare når jeg skal ut av huset at jeg pynter meg. Siden jeg går i uniform på jobben liker jeg å pynte meg når jeg kan. Koselig å høre at jeg inspirerer deg :-) Det som er fint med Noa Noa er at formen og snittet på klærne er så fine slik at klærne får frem dine beste sider

Ida sa...

Så utrolig morsomt. Jeg trpr jeg har holdt i alle disse tingene når jeg selv har vært på butikken :) Uglen (bare i blå) bel med meg hjem. Jeg var på nippet til å kjøpe fuglehuset, så det tror jeg blir med meg hjem når jeg skal handle kopper til uken :) Klokken er superfin, men jeg har ikke mer veggplass! Vi kan vel si vi har mye lik smak ;)

Soverommet mitt er faktisk ikke SÅ feminint som det ser ut på bildene. Vi har en svær speilgarderobe i ene enden, som trekker det feminine litt ned.. hihi :) Ellers så tror jeg ikke typen bryr seg så mye.. knottene har han forøvrig ikke lagt merke til enda :) Han er ikke så særlig detaljfiksert...:)

ha en fin helg

klem fra Ida