onsdag 3. mars 2010

vinterferie

Da er det vinterferie her på Husøy og som ekte nordmenn skulle vi vel vært på fjellet med ski på beina, men når det værste mor i huset vet er å gå på ski blir det spart til påsken. I helgen var vi sammen med alle søsknene til gubben med familier samlet hos svigerfar. I alt var vi 18 stk med stort og smått, derblandt 3 stk under 9 mnder så det ble folksomt i et hus med kun 1 etasje,men veldig trivelig. Når familien er spredt ut over i norge så blir det ikke så mange anledninger til å treffe allemann. Ongene storkoset seg sammen med alle søskenbarnene og gleder seg allerede til å treffe alle igjen i mai:)
Fant meg noen stoffskatter på et bruktmarked på tur til svigerfar som jeg ser fram til å få brukt til diverse syprosjeter. + at jeg kom hjem med to små hekletepper og to gulvtepper som svigermor har heklet. Teppene skal bli pynteputer til sofaen og div applikasjoner til kjoler. gulvteppene skal ongene ha på rommene sine. Holder på å opprokere på rommene til ongene, byttet litt, malt litt, noe nytt og no gammelt er kommet på plass... bilder kommer over helgen når jeg har fått handlet inn nye gardiner ++ Da kommer det til hva vi skal bruke vinterferien vår på...SHOPPING

Jeg og ongene reiser til mamma og pappa i ettermiddag og blir noen dager. Dagene blir sikkert brukt til en god del shopping i Tromsøby. Nå er det lett husrydding og pakking før vi reiser. Ønsker alle en god vinterferie videre.

1 kommentar:

trine sa...

go ferie:-)ferien nytes her å men ikke me ski:-)