tirsdag 8. september 2009

Alene heime me Lillebror:)

Elstemann gikk alene heim fra skolen for første gang i går, så stolt:) Resten av uka ska han få gå heim alene og fra neste uka ska han få prøve sæg på å gå alene om morran også.
I dag er æ og lillebror alene heime, storebror er på skolen og dadda er i barnehagen. gubben e så klart på have, dro søndagen kl 16, var heimom en tur i går fra i 22 tiden te i 04 tida i natt....å no spørs det om æ får se han i dag....men sånn e det med fisker i huse. Lært mæ å ikke planlegge ting som ska skje om dagan som innbefatte han,at han kommer heim te middag om dagan blir sett på som en bonus, men sånn har det bestandig vært så vi e vant te det og like vel egentlig detta live for i perioder har han mye fri...som i sommer f.eks da hadde han over 3 mnd ferie. No ska æ ladde litt opp mens lillebror sover for å få huse i bloggifiserende stand:)
I dag braker der løs med ny runde av Da damene dro, blir spennende å se kordan dæm løse det i Røyrvik i forhold te sånn det ble på Husøy...De har iallefall en stor fordel at de veit ka som "selger" etter forje runde så de kan legge opp løpet litt etter d...Uansett om det blir mye "skuespill" eller de klare å være sæg selv så har dæm vært med på noe veldig spennende,litt skummelt og ikke minst lærerikt.

For 1 år siden satt damene fra Husøy på Malta,trur nok alle koset seg max, soling,bading, avslapping og ikke minst spa. Lærte iallefall mye om mæ sjøl på den turen, ikke lengre så avhengig av å ha ongene rundt føtterne mine lengre for gubben klare sæ utmerket alene med dæm:) noe æ egentlig visste fra før,men når man har vært sammen med ongene nesten 24 tima i døgne sia dæm blei født så trur man jo litt at dæm ikke klare sæg uten mamma tilstede,eller kanskje det e mammaen som ikke klare seg uten dæm...


Ingen kommentarer: