torsdag 13. august 2009

En smak av kværdagen:)I dag er gubben dratt på have, og kommer vel ikke heim før i morra en gang...så en liten forsmak for mæ kordan kværdagen bi framover og i vinter....alene me mine 3 små gull.....håpe bærre dæm ikke sett mora altformye på prøve om dagan..
I går kjørte vi en snartur til Tromsø for å se på camping, besstemte oss kl 12 og ferga gikk 12.30..så va litt panikk i leiren her i noen hektiske minutter....tar 15 min å kjøre te fergeleie så vi hadde det mildt sagt travelt me å finne klær te ongan og div vi må ha me når vi ska ut på kjøring....
Så no e vi snart lykkelige eiere av ei Adria 743 uk, blir spennende om vi like campinglive...æ e nok mer hotellmenneske enn campingmenneske, men for ongene er nok camping supert:)

E begynt på pussing for andre gang på trappa....går sakte for lillebror tvinge mæ te å ta en del pauser....no e det pussestøv i hele gangen nede, så blir nok rundvask på mæ når æ e ferdig å male.

Måtte bare ta et bilde av badedrakten dadda simpeltenn har bodd i hele sommarn...æ har ikke før klart å vaska den før ho har kledd den på igjen...

Ingen kommentarer: