tirsdag 28. september 2010

Damens aften med Halvor Bakke:)

IKEA knaggrekken som egentlig skulle brukes i spikerteltet, men ble for lang så da ble den plassert i stua hjemme...måtte bare spraye knaggene hvite først. Elsker skiltet, for med en fisker i huset som kommer hjem hver eneste dag å lukter fisk slik at man helst venter til å si hei til han har dusjet er det godt å se litt humoren i det;) men som folk her på øya sier..."fiskelokt e pænglokt"


I kveld skal jeg på "Damenes aften" på Bohus med Halvor Bakke, å dere skal tru at jeg gleder meg veldig, han er drømmen innen interiør i mine øye. Har fulgt han siden "homsepatruljen" ble sendt på tv for mange år siden, å han er bare rå flink og ikke minst folkelig å vet hva han snakker om. Skulle gitt mye for å få han hjem hit på besøk for å gi meg tips og råd innen interiør.

mandag 27. september 2010

Bomkjøp ble kjole til dadda...

Fant denne kjolen på 70% avslag for en ukes tid siden..syntes den bare var så søt at jeg kjøpte den så klart og det uten å prøve...Å etter å ha prøvd den hjemme ble jeg enig med meg selv at brystpartiet ble veldig feil i den kjolen, må bare innse at motepolitiet Lone Tiller Kirkeby (hun var med oss til Malta, ga fargeanalyse og klestips, har forøvrig hatt en serie på tv, trur det var tvn, motepolitiet) har helt rett, halterneck blir ikke bra på meg uansett hvor lyst jeg har på det.
Vips så ble kjolen sydd om til dadda, hun var SÅ fornøyd med en lang bursdagskjole.

onsdag 22. september 2010

Litt "mys" fra gangen

Telysholderene,vasen og karaffelen er kjøpt på loppis i sverige,hylla på loppemarked te 5 kr,og knaggrekkene 2kr stk, ET KUPP! Knaggrekkene er saget litt for å passe mellom hylleknektene. ALt er så klart malt i eggehvit.
Bordet har jeg fått etter bestemor og malt i eggehvit. Koffertene og strykjernet er kjøpt på loppemarked. Bildet "En blå drøm" vant jeg da jeg var liten, på noen lodd bestefaren min hadde kjøpt til meg.

Vindusrammen med diverse stæsj,husdyret vårt har også fått bli med på bilde, en liten tarantell med det klingende navnet Elisabeth. Har hengt opp gardin i gangen, ikke hatt det de 7 årene vi har bodd her.



Den omtrekte stolen med hjemsydd pute. På bilde er også 3 av gangens 4 dører fått plass så som dere skjønner er det ikke mye veggplass i gangen.


tirsdag 14. september 2010

mandag 13. september 2010

vindusramme før og etter---

Var i fjøsen hjemme å hentet en gammel vindusramme pappa hadde tatt vare på. Vasket den grundig og spikret fast hønsenetting...

.....og resultatet ble:



Fornøyd:) Bare fant litt ting rundt om i huset for å henge på, må nok på litt stæsjshopping for å finne de perfekte tingene en dag.

Har en vinduramme til, men den trur jeg at jeg skal male hvit før jeg har hønsenetting på.

Dagene går alt for fort her på husøya, skulle virkelig hatt noen timer til i døgnet, iallefall etter at gubben kommer hjem om dagene, slik at han kan ha ongene mens jeg tar husarbeid, er ikke akkurat så lett å gjøre noe på dagene med en liten "apekatt" som bokstavligtalt henger seg rundt foten min når jeg prøver å få noe gjort.


fredag 3. september 2010

IKEA utfordring,vis ditt vaskerom

Slik ser altså mitt vaskerom ut. varmtvannsberederen er gjemt bak et linforheng. Mannen i huset har laget en benk av en gammel kjøkkenplate som han har flislagt. Oppå står vaskemaskin og tørketrommel lett tilgjengelig i rett høyde. Under benken er det IKEA( antonius) innredning for skittentøyet. Vaskerommet er en del av gjestebadet så vaskeromdelen og baddelen er avskilt med skyvedører mellom;) Elsker vaskerommet mitt, og fikk mange tilbakemeldinger på sms fra folk som lurte på hvor det var kjøpt ++ etter at det ble visst på tv2 serien "da damene dro" våren 2009.

torsdag 2. september 2010

Nyvasket stue:)





Tenk at litt vasking kan gjøre så stor forskjell på humøret. Fått vasket stuen skikkelig i dag, tatt ned gardinene så nå mangler bare å få opp vintergardinene, gleder meg til de er strøket og på plass. *lykke*

onsdag 1. september 2010

Høsten har meldt sin ankomst.


Om jeg egentlig liker høsten vet jeg ikke helt, er liksom et helt år igjen til sommer og sol..det eneste positive er lys,masse stearinlys.
Bildet er fra vedstative i stua, fra å ha hatt en stil der den ikke skulle ha noe oppå, har den nå både duk og lys...trur jeg blir å like denne nye stilen min mye mye bedre enn den kalde upersonlige stilen som var her i huset bare for en liten stund siden...nå gjennstår det bare å forandre litt mer i stuen, men må ta det sakte slik at gubben ikke oppdager hva jeg driver på med;) den lille lysestaken er kjøpt på Loppis i sverige, synes den er så søt.